Skip to main content

Huawei Mate 20 Yorumlar | Arızalı büyük telefon

Huawei Mate 20 incelemesi

Google ve Huawei şu anda piyasada bulunan telefonları destekleyeceğine söz vermiş olsa da, Android güncellemelerini veya Google Play Store'a ne kadar süreyle ulaşacakları açık değil, bu da rekabete kıyasla yararlılıklarını ciddi ölçüde azaltacak.

Mate 9'dan bu yana, Huawei büyük ekranlar, büyük piller ve büyük megapiksel sayılarıyla eşanlamlıdır ve rapor etmekten memnuniyet duyuyoruz, en son amiral gemileri ile hiçbir şey değişmedi: Mate 20 ve Mate 20 Pro ile tanışın .

Daha pahalı Pro varyantı, en son teknoloji ürünü olan bir ekran içi parmak izi tarayıcısı, 40MP birincil kamera sensörü ve 2K kavisli OLED ekran olsa da, Mate 20 aslında serinin mirasına daha doğrudur.

Tam HD + çözünürlüklü daha büyük, düz, IPS bir ekrana sahip ve 6,53 inç hızla geliyor. Arkaya monte edilen parmak izi tarayıcısı çok geleneksel olarak Huawei ve diğer amiral gemileriyle başa baş yarışmak yerine rekabet etmek yerine, kaputun altındaki güç ve biraz daha düşük bir fiyat etiketi lehine OLED ekran teknolojisi gibi lüksleri kaldırıyor.

Pro'dan 250 € daha ucuza (yaklaşık 285 $, 220 £, 405 $) varlığını haklı çıkarmak için bir fiyat farkı var. Soru şu ki, Huawei piyasaya ikinci sınıf bir telefonla mı akıyor yoksa normal Mate 20 aslında kaliteli bir akıllı telefon mu?

huawei mate 20 yorumlar


Huawei Mate 20 fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi

Huawei, Mate 20'nin ABD'ye gelmeyeceğini doğruladı, ancak kullanılabilirlik sadece Avrupa ve Avustralya için onaylandı. Fiyatlandırma, satın aldığınız bölgeye bağlı olarak da çok farklıdır.

Avrupa'dan başlayarak, 64GB depolama ve 4GB RAM sunan sürümün fiyatı 799 RRP (705 £ / 915 $), 128GB ve 6GB RAM'e sahip üstün Mate 20 849 € (750 £ / 975 $). 

Bu arada, Avustralya'da sadece 128GB Mate 20 mevcuttur ve sadece 1099 AU $ tutarındadır (yaklaşık 780 $ / 600 £). 

Yerel fiyatlandırma duyuruları için gözlerinizi dört açın. Euro fiyatlandırma biraz dik olsa da, AU fiyatlandırma mükemmel.

Ana Özellikler

Mate 20, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama veya 6GB RAM ve 128GB depolama ile donatılmış amiral gemisi Kirin 980 işlemci tarafından desteklenmektedir; depolama alanı Huawei'nin yeni Nano Bellek kartı formatı kullanılarak 256 GB'a kadar genişletilebilir. 4.000mAh pil var ve Huawei'nin geçen yılki Mate 10 serisinde tanıtılan SuperCharge teknolojisi yerleşik ve 45 dakikada% 0'dan% 80'e ulaşmanızı sağlıyor.

Mate 20 Pro sürümü IP68 su ve toz direncine sahipken, normal Mate 20 IP53 derecelidir, bu nedenle sadece sıçramaya karşı dayanıklıdır. Pro gibi Gorilla Glass tarafından korunur ve önceden monte edilmiş bir ekran koruyucunun yanı sıra kutuda yumuşak bir plastik kasaya sahiptir.

6,53 inç IPS 18,7: 9 ekran bir gözyaşı çentiği ve% 88 ekran / çerçeve oranına sahiptir. İnç başına 381 piksel civarında en keskin ekran değil, ancak yine de harika görünüyor, örneğin iPhone XR'den önemli ölçüde daha yüksek bir PPI ile saatli ve HDR özelliklerine sahip.

Kameralar işlerin ilginçleştiği yerlerdir. Orta sınıf ve amiral gemisi arasında bir yerde oturan yeni Mate 20 serisi üçlü kamera sistemi - bir ultra geniş, bir geniş ve bir telefoto - Huawei için bir ilk. Bununla birlikte, kameraların piksel sayıları Mate 20 Pro'dan daha düşük .

Görüntüle
Huawei mate 20


Mate 20'nin 6.53 inçlik ekranı yutuyor. Telefonun ön kısmının sadece% 12'si çerçeve ve çentik küçük, bu yüzden sizi içeriğinizden rahatsız eden çok az şey var ve oyunlar yıldız gibi görünüyor.

1080 x 2244 piksel Full HD + çözünürlüğe sahip ekran 381ppi piksel yoğunluğuna sahiptir - bu Honor 8X gibi çok daha ucuz cihazlarda bulunanla aynıdır, ancak bu harika bir başlangıç ​​gibi görünmese de hala daha pahalı iPhone XR ve HDR 10 desteği ve ayarlardaki kapsamlı özelleştirme seçenekleri ile harika görünüyor.

Özelleştirme seçeneklerinden bahsetmişken, ekranla başladığımız mantıklı ve Huawei burada köşeleri kesmedi - bu IPS standartlarına göre mükemmel bir ekran. 820 nit parlaklık en yüksek parlaklığı ile parlak parlar ve renklerinde derinliği ve mükemmel görüş açılarını paketler.

Mate 20'yi yalnızca Samsung Galaxy Note 9'daki gibi Inky OLED'lerin yanına yerleştirdiğinizde ve Mate 20 Pro , belirgin şekilde daha az zengin görünüyor, ancak o zaman bile, hiçbir noktada kötü görünmüyor. 

Ayarlarda, mavi ışığı filtrelemek için göz konforu modu, renk sıcaklığı kontrolleri ve ekran sıcaklığını Apple'ın Gerçek Tonuna benzer şekilde ortam ışığı rengine uyacak şekilde ayarlayan bir özellik vardır. 

Çentik hayranı değil misiniz? Sorun değil, bunu kolayca gizleyebilirsiniz, ancak Google Pixel 2XL gibi daha zorlayıcı bir çentikli bir cihazda yapmak isteyebilirsiniz, ancak Mate 20'nin minimum kesimini olduğu gibi bırakacağınızı tahmin ediyoruz. bizim gibi bir şeyiz.

Comments